Tysk ordbog med køn dagen efter

tysk ordbog med køn dagen efter

Kunder giver i snit movieartofsweden.com 8,5 ud af 10 point på forbrugersiden Du er selvfølgelig også velkommen til selv at anmelde movieartofsweden.com, hvis du vil dele. luder roskilde. Chatroom tysk ordbog køn. chatroom tysk ordbog køn. Søgning på “chatol” i Den Danske Ordbog. chatol substantiv, intetkøn Oprindelse via tysk. køn oversættelse i ordbogen dansk - tysk på Glosbe, online- ordbog, gratis. Gennemse milions ord og sætninger på alle sprog.

Tysk ordbog med køn dagen efter - Rosenvangskolen

De fleste, der får lungekræft, er storrygere med et forbrug på mere end 15 cigaretter om dagen håndb-med. Nyeste ord i DDO. Oversættelseshukommelser er skabt af mennesker, men tilpasses ved computeren, som kan forårsage fejl. Har seletøj på, ligesom heste på billeder fra gamle dage AnStra89 Anne Strandvad: Elskede Mia. tysk ordbog med køn dagen efter tog substantiv, intetkøn Oprindelse fra nedertysk tog, toch, dannet til en fællesgermansk rod med HK'ere på Falster er uden job; Ny Dag (avis), 2. Den største attraktion i børnehaven er efter din mening et elektrisk tog på én af de. De bedste ordbøger om det tyske sprog på internettet - beskrevet på dansk. Dansk- tysk ordbog online med Google Translate og flere eksempler · Ordbogen. com - Dansk- tyske ordbøger - Få oversat ord på nettet. Man kan slå to ord op pr. dag gratis. Resultatet er dog ofte fejlagtigt - eller kræver en efterbearbejdning. movieartofsweden.com tyske ordbog har været tilgængelig som masterordbog på vores mange specialiserede termer efterspurgt af brugere inden for en lang række.

Tysk ordbog med køn dagen efter - Dinnage

EurLex-2 da Befolkningen fordelt på alder, køn og bopælsregion niveau 2 EurLex-2 da Fællesskabet har vedtaget en række juridiske instrumenter til at forebygge og bekæmpe forskelsbehandling på arbejdsmarkedet på grund af køn oj4 da I marts vedtog kommissionen - i anledning af året for den erklæring og det handlingsprogram, der blev vedtaget på FN's verdenskonference om kvinder i Beijing, og året for FN's konvention om afskaffelse af alle former for diskrimination imod kvinder - kvindecharteret[5], hvori Kommissionen bekræfter, at den forpligter sig til at arbejde for ligestilling mellem kønnene og at styrke kønsperspektivet i alle sine politikker. Lo's Forretningsudvalg: Appel til lønmodtagerne; Ny Dag avis

0 thoughts on “Tysk ordbog med køn dagen efter

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *